Donnerstag, 18. April 2013

Kujtim Luma: SYTË E DASHURISË

 
SYTË E DASHURISË

Thonë se e verbër është dashuria
Ç'fjalë e padenjë, karem për të marrë!
Në rrugët e jetës kund nuk u rrëzova
Dhe pse gjithmonë me sytë e saj kam parë.

Sytë e dashurisë janë sytë e shpirtit
Nuk janë pasqyre nuk janë dot mostra
Për të gjithë ata që nuk e ndjejnë këtë
Vlenë fjala latine ''Terra Nostra''.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen