Montag, 4. April 2011

Shaban Cakolli: E IMJA ËSHTË KJO TOKË

Shaban Cakolli

E IMJA ËSHTË KJO TOKË

Çka shohin sytë
Dhe shumë më përtej
Janë trojet e mia
Gjaku i diellit tim

Çka shohin sytë
Dhe shumë më përtej
Është qielli im
Është hënë e atdheut.

 Çka shohin sytë
Dhe shumë më përtej
Është fusha e rrafshët
Udha e dy Drinëve.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen