Freitag, 15. April 2011

Fatbardha Myslimaj - Xhani: PUTHMË E PUTHMË E PUTHMË SËRISH...


PUTHMË E PUTHMË E PUTHMË SËRISH...


Puthme me dridhmen e dhimbjes, shpirt
Shtrome me gjethet e vjeshtes shtratin
Dhe syte e mbyllur mbushmi me drite
Te kuptoj me ne fund, se tek ty e kam fatin!

Puthme me shkulmen e zjarrit, zemer
Lekuren matma me gishtat e dridhur
Te njomat thami, te thatat njomemi
Pa prekjen e buzes, kjo jete eshte e hidhur!

Puthme e puthme e puthme serish...
Me buze, me fryme, me duar, me sy
Harrohu, humbit, ne flake dashurish
Qe jeten dhe vdekjen ta leme aty!

Per puthjet mjafton oxhaku me dru
Per prekjet mjafton shtrati me kashte
Ti ngrohe kasollen, me dy syte e tu
Se ftohte eshte, ah ftohte eshte jashte!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen