Samstag, 16. April 2011

Haxhi Muhaxheri: UNË DHE KËNGA

Haxhi Muhaxheri


UNË DHE KËNGA*

Do të varrosemi
Kur të na lindin
Të vdekurit
Për të lindur
Kur të vdekurit
Të na varrosin

*Kjo poezi mori çmimin e tretë në manifestimin "Sofra poetike e Drenicës" ne vitin 1995

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen