Freitag, 15. April 2011

Hanumshahe Berisha: PER TY ZEMER IMJAPER TY ZEMER IMJA

Si furia e mengjesit ne vesen pertoke,
ashtu dridheron dhe zemra kur te mendon,
me nje buzeqeshe te vetme
kerkoj qe aty te jesh dhe ti,
nga floku mendafsh te qendis te ftohtin,
dhe te pershperis me buzet e mia
fjalen me te mire qe e ka vete dashuria,
nder korniza me rrembe,
te mos druaj klithmen e frikes,
te te betohem ne mallin e shejnte
dhe ti zemres sime ti beje jete,
dhe une si zambake i bardhe
te te mbush me arome
e shpirtit tend vigan
te i fal lumturine e kerkuar shume,
te tregoj me psheretimat e mia
gjithe dashurine time,
te falem ty mrekulli ty qast i paharruar
dhe ty zemer imja
qe fale ne mua shpirtin tend binjak...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen