Samstag, 16. April 2011

Monda Hamitaj: PËR TY


PER TY

Shiu qe rreshqet ne dritare ,
Me zgjoi kujtimin qe kam per Ty .
Zogjte iken dhe erdhen prape ,
Po Ty s'te pash gjekundi , s'di ...

Qielli derdhi lotet e zemres ,
Nga malli i zemres qe me mundon ,
Capkenia ime valle ku je Ti ,
Perse me fshihesh , cte mundon ...

Po jam njeri dhe kam nje zemer ,
Zhuritur ne zjarrmin qe vec Ti e shuan ,
Te lutem me pranveren eja , te pres .
Shperndai rete dhe diellin leshoma ...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen