Dienstag, 31. Juli 2012

Liliana Bendo Rama: BINJAKEZIM


BINJAKEZIM

Koha u nda me dysh
ne pasqyrime mirazhesh te rreme
te perqafuar nga hija e shkelqimit....
dita u nda po ashtu si nje binjakezim
i medyshjes....
Sa here era fryne
shperhap mendimet
ne hapsira te panjohura
dhe vjen nje dite kur era
pushon se fryri dhe mendimet
mblidhen serisht neper kantinat e bujshme...
ku harruar ka oret e heshtura ..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen