Dienstag, 31. Juli 2012

Besnik Terpollari: LETER ANONIME

 
Leter anonime

Une letren e kam shkruar,
pa emer dhe adrese,
e kam shkruar dhe fshire
dhe aq here korrigjuar.
Nuk di pse pergjigjen tende e pres
sado qe pergjigjen
t'a kerkoj s'kam guxuar.

T'i kam thene te gjitha
pa lene asnje peng,
t'i kam shkruar kujtimet,
qe te ndihesh e prekur.
Por sesi kam droje
t'a dergoj me gjithe mend
kete leter,qe dridhet ne kohen e vdekur.


bt.30.7.'12

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen