Dienstag, 31. Juli 2012

Fran Ukcama: PSE DO BËHEM NJË ZOG NATEPSE DO BËHEM NJË ZOG NATE

Zog i nates, natës valë
do vërtitem asaj ane,
dhe kur ti të më,

çosh fjalëunë do ulem në dritare..

Dhe nese ti më shtro konak,
sofres tende laureshë,
dije se nëpër oxhak,
do të vi , të kam dhënë besë..

Do ta gjëj folezën milke,
dhe në natën bërë pus,
dhe nën krahët, shpirte,
do të fsheh,ty, si dikur!!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen