Freitag, 20. Juli 2012

Fran Ukcama: GJYSHEVE...

 
GJYSHEVE U VËMË SI STOLI PËRRALLAT

Vdisnin trimat, shkundnim sëndyqet
në varre u vinim armët,
tash kur shuhen gjyshet,
si stoli u vemë përrallat..

Dhe kur nisen matanë ,
kujtimet rënkojnë,
për gjyshet, nën hanë,
edhe përrallat lotojnë!

Ikin ato, ikin, vie drite, larg,
ne stepem dhe ndydhem,
se puthjet sherrojnë, në varg,
dhe përrallat, ngadalë, na vyshken
!!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen