Dienstag, 26. März 2013

Arqile Gjata: NJË ZOT TJETËR DO PIKTUROJMË

 
NJË ZOT TJETËR
DO PIKTUROJMË...!

Dhe Zotat kanë këngët e tyre...
Nëpër to gërmojmë fatet tona,
duam ta shohim atë Zot!

Thonë...
Dikush e ka prekur dhe Perëndinë!
Sigurisht, ka qenë i lehtë në peshë,
jo i rëndë...sa një anije fluturuese!

Ne jemi të gjithë zota
zjarrin duam ta ndezim,
kur të kapërcejmë yjet
e mrekullira me oksigjen, në se mundemi
në hënë,
një Zot tjetër do pikturojmë!

Mars 2o-të 2013

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen