Samstag, 15. Juni 2013

Një poezi nga Vasil Tabaku

 
Vasil TABAKU
 
GJAKOVA

Frymemarrja
permes gjakut
te kuqes qe kurr nuk u shua


Gjakova…
Nje enderr e bukur burrash
Nje puthje lirie
Me buzeqeshjen femerore
Mbi zambaket
prej qielli dhe drite…


Gjakova
Fjala e pashkruar
Zeri I pathene
Thirrja mbi rrufete


 Gajkova
Mbiemri I Kosoves…
Monument
I dhimbjes dhe shpreses…
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen