Mittwoch, 1. Mai 2013

Fran Tanushi: AKUZË


AKUZË

të njëjtën ditë
kur pons pilati
urdhëroi ekzekutimin
më njoftuan

i pandehur

akuzoheni
për vjedhjen e një mendjeje,
rrëmbimin e një zemre
mëkatar më thanë

,,dënoheni” 

nga një zemër
me njëqind puthje
me shumë përqafime

e pranoni akuzën...

dhe pse të ,,akuzojnë“
duhet mësuar si kalohet rubikoni
për të kuptuar
se akuzuesi ka të drejtë

mungesa e valesit
të lumturisë së ëndërruar
trokiti dhimbshëm
në portën e drunjtë      

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen