Mittwoch, 30. Mai 2012

Sylejman Aliu: Pranvera e një porosie

 
 
Pranvera e një porosie

 (Agim Gashit)

Sot kam vetëm dy fjalë
Njëra e heshtur, tjetra lot i tharë

Aty nuk jam, me ty aty rroj
Një tingull sharkie m’bëhet e dëgjoj

Ta mbjellë buzëqeshjen e fshehur
Netëve të bardha flokëkrehur

Ngrihu vigan nga dergja e shtratit
Mbuloje me këngë Rurin dhe shtatin

Një ylber gëzimi shtrihet n’mjegullën tonë të dhembjes
Murlani i forcës shembë forcën e shembjes!
 
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen