Mittwoch, 2. Mai 2012

Besim Xhelili: NDODH

 
NDODH

 Ndodh sonte nuk më flihet
Pa ngrohtësinë tënde,
E gjatë vuajtja e natës…

Ndodh të ma dëgjosh zërin
Si një shenjë përtej horizontit,
Dhe të pyesësh veten ku gabove!

Ndodh të të dëshiroj,
Largësia më shton ndjenjat
E flakshme për ty.

Si t’u ik shigjetave të mprehura
Si të të harroj…!?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen