Montag, 21. Mai 2012

Imri Demisai: MATURA

 
MATURA
 
Ne jemi maturantë, ne jemi maturantë,
Ne jemi maturantë, gjithë bota le ta dijë.
Dërgojmë me zë të lartë e zemër të zjarrtë
Mesazhin më të mirë, kushtrimin e rinisë.

Ndaj eni, eni mblidhuni këtu
Si valle yjesh nëpër qiellin blu
Ta zbresim hënën mes nesh më pastaj
Që t´i ndrijë atij edhe asaj.

Dhe rendni rendni kudo në qytet
Shoqëria sonte ne na pret
Nuk na duhet vera as rakia
Se na paska dehur dashuria.

Ne jemi maturantë, ne jemi maturantë,
Ne jemi maturantë, gjithë bota është jona.
Le të zgjasë kjo natë, pranoni uratën
E të rendim bashkë agimeve tona.

Ndaj eni, eni mblidhuni këtu
Si valle yjesh nëpër qiellin blu
Ta zbresim hënën mes nesh më pastaj
Që t´i ndrijë atij edhe asaj.

Dhe rendni rendni kudo në qytet

Shoqëria sonte ne na pret
Nuk na duhet vera as rakia
Se na paska dehur dashuria.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen