Donnerstag, 7. Juli 2011

Pilo Zyba: KUR DRITESOJNE DASHURITE

 
 
KUR DRITESOJNE DASHURITE

Letra e bardhe dhe nje laps
Syte e tu mbi te te tretur,
Frymezimi kthyer ne art
Ngjall dhe ata qe kane vdekur…

Ne mes te gotes nje qiri
Per drite dashurie etur,
Buzeqeshur embel ndrin
C’do cast m’i vogel duke mbetur.

Ky qiri me drite te arte
Qe heshtur digjet ne kend,
Eshte shpirti im mbi karte
Drite mbi frymezimin tend…

Tretje, qe jep gaz dhe shend…

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen