Mittwoch, 13. Juni 2012

Kujtim Stojku: GJUHA JONË

 
GJUHA JONË

 Edhe kur shpresojmë dhe flasim me guxim
Thurim ëndrra pa pushim për të ardhmen
Janë fjalë që na burojnë nga shpirti papushim
Më e vjetra, më e bukura që ligjëron,gjuha jonë amtare

Shpesh veshët na ushtojnë nga zëri ëngjëllor
Bredh me shtojzavallet në çdo burim dhe hije
Na këndojnë ninulla me zë t’ëmbël amnor
Gjuha juaj është më e vjetra, se është gjuhë perëndie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen