Mittwoch, 13. Juni 2012

Fran Ukcama: NE E DINIM LODËR DASHURINËNE E

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NE E DINIM LODËR DASHURINËNE

Marrezisht u çmendem në emocoine,
adolishënces ndrydhu në kafaz,
të puthje a të prekje një shoqe,
kryqëzim dhe denim si mekat..

Ne u bëmë hajdutete e një epoke,
vodhëm, puthje, shije e ledhatime,
drithërima zjarri mes një shqote,
shpesh dhe cingël në lodrime..

Ama ishte ajkë edhe esencë,
shpirtit rinor të furfulluar,
sa njëqind sot me duf e shkencë,
një puthje ar` kahmoti ka kulluar..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen