Samstag, 22. September 2012

Ramadan Asllani: BUZËQESHJA!...


BUZËQESHJA!...

 Do të doja ta kuptoj buzëqeshjen e zemrës përmes buzëqeshjes!
Që shpirti lirisht le të ndrit në qiell edhe pas çdo buzëqeshjeje!
Le ta dëshmojë para Zotit dhe engjëjve buzëqeshjen e zemrës!
Unë jam gjuha, gjaku, trupi, shpirti dhe buzëqeshja e dashurisë!...  Ferizaj, më 22 shtator 2012

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen