Montag, 6. Juni 2011

Liman Zogaj: NUK E DI


 
 
 
NUK E DI

Nuk e di
a me shkrepi vetetima
mbi vetull
apo plasaritja e fatit
e qane edhe
shkembin.

Nuk e di
Oj bukuri e dheut
kushe ta rrenoje
at fatin e zi
dhe pret nene strehe
ku nuk kthehen me shtegetaret.

Pas diellit
po digjem
e kurr
emrin sta harrova.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen