Mittwoch, 1. August 2012

Teuta Osmani: ‎Je aty

 
‎Je aty

Po shtohen ditet pa te pare
aty ku je nentoke dhe ne varre
me shtohet malli per Ty Baba
dy fjale per Ty i kam pernate

nuk ke ikur je aty
e di qe me sheh,je zoti im
ne leter vizatuar fytyra jote
nuk m'i ndan syte asnjehere e di

...Je udha ime dhe e kesaj bote...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen