Mittwoch, 18. Mai 2011

Fran Tanushi: ILUZIONISTI

 

Djalli   puthisë
bindjen kryeneqe
bri definimit  dyshues

Në tryezë kur  ul
shenjeten dhe djaj
në kërkimin  e  moralit  shperfilles

 Shpirterave   të shtjerrur
 ju ngulitë bindjen
e ushqimit  shijehidhur
 duke  mbetur argat

i frymzimit boshatises
me mirësi iluzioni

Me   realizimin e   synimit
të profitit mbresëlënës
tkurr polet imagjinuese

Nën siglen e  proklamimit
të së  pa mundures  së  mundur
 çelsin maxhik e dredh

Iluzion -
iluzionisteve dhuratë

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen