Samstag, 26. März 2011

SOFRA POETIKE

                                   Fran Ukcama


SOFRA POETIKE

O moj Sofra Poetike,
fisnikja e Kombit,
diten e sotit,
ti mbledh zëmrat,
mbjell motivet, si lulet e kopshtit...
...Ti, që Diellin ke ne ball,
dhe qiellin në sy
i shkrin ngjyrat e kesaj Bote,
dhe qendisë në vekë ylberi
po te nis me dallendyshet ,
mijera urime shpirti,
prej votres se Fierit!!

 25.03.2011

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen