Freitag, 14. Dezember 2012

Hasan Qyqalla: Fjalë e bekuar

 
 
Fjalë e bekuar

Sonte ndjehem flet e bardhë
Në këndin e botës acarë
Shekujt dëftova

 Të vdes për një fjalë

Apo ende (s’)është natë
Galdoj me të gdhirë...

Sonte pres një fjalë
Të thënë apo të shkruar
Më thuaj qoftë dhe ëndërr
Uroj të jet e bekuar...!
 

Bad Ems, 14.12.12.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen